Молоко — продукт, який є одним з основних у раціоні людини. Він має масу корисних властивостей. Але вони будуть доступні лише в тому випадку, якщо використовувати якісний продукт. Для цього потрібна його скрупульозна перевірка. Забезпечити її здатні сучасні аналізатори якості молока, принцип роботи та основні характеристики яких розраховані на швидке, безпечне, високоточне дослідження цього продукту. Саме таке обладнання представлене у нашому інтернет-магазині.

Аналіз якості молока: принцип роботи, основні характеристики

Що таке аналізатори якості молока з каталогів провідних виробників?

За допомогою цього обладнання здійснюється експрес-аналіз молочних продуктів та відповідність їх показників встановленим стандартам. Тому у сучасному сільськогосподарському виробництві, на переробних підприємствах, у лабораторіях різного типу активно використовуються аналізатори якості молока. Замовити їх можна в нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо їхню функціональність і коректність одержуваних результатів.

Тести для аналізу якості молока

Ключові характеристики

  • В основному, час аналізу, необхідного для отримання результатів, у різних приладах такого типу не перевищує 10 хвилин. Після завершення обробки проби на екрані з'являється отримана характеристика. Сучасні аналізатори молока можуть досліджувати також склад багатьох продуктів із нього. Це можуть бути вершки, морозиво, сироватка, оборот. Молоко може досліджуватися у сирому вигляді або після термічної обробки. Сприяють швидкості аналізу також експрес тести на антибіотики в молоці. У каталозі нашого магазину вони представлені у гідному асортименті.
  • За способом визначення складу молока розрізняють прилади, в яких застосовується прямий чи опосередкований метод отримання даних. За першого варіанту дослідження видається конкретна маса, температура та інші фізичні властивості продукту. А ось за другого методу дані про параметри молока визначаються через непрямий показник, наприклад, за кількістю азоту.
  • Переважно аналізатори молока із каталогів сучасних виробників можна вибрати ультразвукові чи інфрачервоні. В них застосовуються відповідні методи дослідження препарату. Різні програми в аналізаторах калібровані під аналіз якісного та кількісного складу конкретного молочного продукту. Але за потреби ці налаштування можна змінювати. Не зайвим буде нагадати, що кожне з них розраховане на встановлення показників лише певного товару.

Устаткування для аналізу якості молока

Принцип дії аналізатора

Функціонування приладу визначається за його різновидом та застосованими у ньому методами дослідження молока. Зокрема:

  • УЗД аналізатор визначає характеристики продукту за параметрами руху ультразвукового випромінювання. Його хвилі можуть мати різну швидкість, рівень загасання. Це залежить від густини та інших особливостей продукту.
  • Інфрачервоний аналізатор фіксує параметри всмоктування речовин області інфрачервоного випромінювання. При цьому здійснюється аналіз якісних характеристик та кількісного складу молока за всіма найбільш актуальними критеріями.

Якщо вам потрібно вибрати та купити аналізатор молока, у каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете широкий вибір таких пристроїв. Наші спеціалісти нададуть вам всю необхідну інформацію. У процесі консультації вони допоможуть визначитися з вибором оптимального для ваших завдань приладу.