Кількість
|
Вартість
|
||
|
Від якості харчування залежить здоров'я людини. Тому так важливо максимально точно виконувати аналіз якості м'яса. В Україні це завдання втілюють не тільки санітарно-епідеміологічні служби, а й лабораторії тваринницьких і переробних підприємств. Адже якісна сировина важлива й для виготовлення продукції з неї.
Яке найбільш ефективне обладнання для аналізу якості м'яса, і як його вибрати?
М'ясо належить до категорії швидкопсувних продуктів. У служб санітарно-ветеринарного аналізу існує давно напрацьований алгоритм дій з дослідження характеристик продукції тваринництва. При цьому вони використовують спеціальне обладнання для аналізу якості м'яса. В Києві й інших населених пунктах воно доступне в нашому інтернет-магазині. Це надійні пристрої від провідних світових брендів, які у нас пропонуються з гарантією виробника за доступними цінами.
Які прилади використовуються для дослідження м'яса?
Таке дослідження можна виконувати й органолептичним способом. Але, звісно, його використовують хіба що покупці, які оцінюють запах продукту, його колір і консистенцію. Але таким чином не можна виявити наявність паразитів, початок розвитку патологічних процесів, присутність збудників інфекційних захворювань. Тому на різних підприємствах в основному використовують лабораторні методи. Для аналізу якості м'яса на сайті нашого магазину ви можете вибрати різні прилади. Залежно від виду, вони видають розгорнуті докладні або загальні характеристики. Для цього використовується різне обладнання й матеріали — від мікроскопів і до хімічних реагентів. Але найбільш затребувані в нашому каталозі такі прилади:
- pH метр. Це портативне обладнання, яке вирізняється легкістю експлуатації й точністю параметрів, що видаються. Управління здійснюється через LCD дисплей. Завдяки наявності ємної батареї забезпечується автономність використання обладнання в непристосованих умовах.
- Тест на антибіотики. Він діє у свіжому м'ясі або розмороженому. Але рекомендується використовувати нирки тварин. Також прилад можна застосовувати в побутових або господарських умовах для аналізу води й харчових компонентів. Результат можна отримати за 3 години. Він відображає широкий перелік препаратів.
- Градусник зі щупом. Такий прилад для аналізу якості м'яса визначає температуру продукту. На це йде всього 8 секунд. Доречний такий прилад на м'ясопереробних підприємствах. Він дає змогу забезпечити приготування напівфабрикатів або заморозку продукту за належних температур.
Інші види лабораторного обладнання для аналізу м'яса
У сучасних тваринницьких, торгових і виробничих лабораторіях використовують і багато інших видів аналогічних приладів. Деякі з них належать до категорії універсальних, а інші застосовуються тільки в певних умовах. Наприклад, сьогодні можна для аналізу якості м'яса замовити онлайн і такі прилади:
- Трихінелоскопи. Вони можуть бути монокулярними або провокаційними. З ними продукт перевіряється на наявність гельмінтів, трихінельозу або їхніх личинок.
- Люміноскопи. З допомогою таких аналізаторів здійснюється дослідження продуктів тваринництва для визначення їхньої якості методом люмінесцентного аналізу.
- Аналізатори-прототипи шлункового соку. Вони імітують мікрофлору шлунку людини. Це дає змогу виявити в продукті наявність яєць трихінел.
- Пробовідбірники. Таке обладнання застосовується для того, щоб отримувати біопроби м'яса тварин, а також подрібнювати тканини м'язів до необхідної консистенції.
Пропонуємо вам у нашому каталозі замовити обладнання для аналізу якості м'яса. Ціни на такі пристрої в нас цілком помірні. До того ж періодично пропонуються вигідні акції. Але основна наша перевага — гарантована якість і надійність кожного приладу.