Кількість
|
Вартість
|
||
|
Контрольна сироватка Cormay норма
Контрольна сироватка Cormay норма (Cormay Serum HN) є ліофілізованою сироваткою людського походження, яка призначена для контролю вимірювань вмісту неорганічних, органічних і ферментативних компонентів, які в загальному знаходяться в межах норми. Розраховані цільові значення є результатом випробувань, проведених на автоматичних аналізаторах, а також ручними методами.
Рекомендується, щоб кожна лабораторія встановлювала власні прийнятні діапазони.
Реагенти повинні використовуватися тільки для діагностики in vitro, кваліфікованим персоналом лабораторії, тільки за призначенням, у відповідних лабораторних умовах.
Відновлення контрольної сироватки Cormay норма
- Обережно відкрити флакон і додати рівно 5 мл дистильованої води при температурі 20-25 °C.
- Закрити гумовою пробкою і залишити на 30 хвилин (у випадку визначення ALP протягом 1 години) подалі від яскравого світла.
- Обережно перемішати кілька разів протягом періоду відновлення, щоб впевнитись, що вміст повністю розчинився.
- Перед використанням перемішати вміст шляхом інвертування флакона кілька разів. Не струшувати! Уникати утворення піни!
Стабільність і зберігання сироватки Cormay норма
- Ліофілізована сироватка залишається стабільною при 2-8 °C до закінчення терміну придатності, вказаного на флаконі.
- Складові у відновленій контрольній сироватці стабільні протягом (крім параметрів, вказаних в зауваженнях):
- при температурі 2-8 °C: 7 днів;
- при температурі -20 °C: 30 днів.
Зауваження
- З цим продуктом слід поводитись так само як і зі зразками пацієнтів, і аналізувати їх відповідно до інструкцій, що додаються до використовуваного реагенту.
- При використанні для якісного контролю АСР, ALAT, ASAT, ALP, визначення BIL DIRECT, CORMAY SERUM EHN/EHP можна зберігати до З днів при 2-8 °C після відновлення.
- Стабільність контрольної сироватки після відновлення, призначеної для контролю якості досліджень активності АСР, становить 7 днів при -20 °C.
- Білірубін, а також інші органічні сполуки є чутливими до світла, тому рекомендується, щоб сироватка зберігалася в темряві.
- Перед вимірюванням активності лужної фосфатази відновлену або розморожену сироватку залишають на 1 годину закритою при температурі 20-25 °C для забезпечення повного відтворення ферменту.
- У разі мікробного забруднення або надмірної каламутності відновленої сироватки не використовуйте її для контролю якості аналізів.
- Це контрольна сироватка не призначена для використання як калібратора.
- Рекомендується тільки одне заморожування відновленої сироватки! Підготовка порцій та заморожування має бути зроблено відразу ж після відновлення. Для заморожування підготувати порції сироватки не менше 500 мкл в невеликих (1,5 мл), щільно закритих флаконах. Розморожувати при кімнатній температурі протягом приблизно 30 хвилин (у випадку визначення ALP протягом 1 години). Обережно перемішувати кілька разів при відтаванні.
- Ця сироватка була виявлена не реактивною до HbsAg, антитіл до ВІЛ і ВГС. Однак з цим матеріалом слід поводитися як з потенційно інфікованим.
- При використанні прямого методу визначення здатності до зв'язування загального заліза (dTIBC) для внутрішнього контролю якості рекомендується використовувати неморожену контрольну сироватку.